Linda

Linda

'Op een lieve manier doortastend, prikkelend en confronterend, ze weet de vingers op de juiste plekken te leggen. Ze heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en om in mezelf te geloven.'

 

Nadat ik tijdens meerdere trainingen aan mijn persoonlijke kracht had gewerkt en me er bewust van was geworden dat ik prima een rollenspel kon spelen, maar dat ik het erg lastig vond om het geleerde in de praktijk toe te passen, ben ik het coachingstraject met Mariette aangegaan.

Samen met Mariette ben ik op zoek gegaan naar het waarom van mijn negatieve vicieuze cirkel. Waardoor is deze cirkel ontstaan en waarom lukt het mij alleen niet om deze cirkel te doorbreken? Vervolgens zijn we samen aan de slag gegaan om het doorbreken van deze cirkel wel te laten slagen. Ik wilde een antwoord zien te krijgen op de volgende vragen: in welke situaties voel ik mij veilig en wat kan ik er aan doen om me in andere situaties ook veilig te voelen? 

Wat kan ik doen om de dingen die ik graag wil doen ook daadwerkelijk om te zetten in daden? Door de manier waarop Mariette mij met mezelf confronteerde en de dingen met mij besprak maar ook door de oefeningen die we deden  heb ik geleerd dat ik me kwetsbaar op mag stellen en dat ook ik mag laten weten dat ik aanwezig ben. De coaching bij Mariette heeft me er van bewust gemaakt dat ook ik er mag zijn en dat ik er zeker toe doe!